Mjesečna arhiva: listopad 2011.

Svečano otkrivanje Spomenika hrvatskim braniteljima 08.11.2011.

Užurbano se radi na pripremi za otkrivanje spomenika Hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Gradu Otočcu koji je ovih dana i završen s izgradnjom i uređenjem okoliša. Kako neslužbeno doznajemo svečano otkrivanje spomenika biti će dana 08.studenog 2011. godine a … Nastavi čitati

20.obljetnice pogibije pripadnika voda Vojne policije

Danas 13. listopada pripadnicima postrojbe voda Vojne policije na spomen obilježju Staro selo paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca odali su zahvalnost i počast Župan ličko-senjske županije Milan Jurković, Gradonačelnik grada Otočca Mario Barković sa suradnicima, predstavnici voda Vojne policije, predstavnici … Nastavi čitati

Svečano obilježena 20.obljetnica neovisnosti Republike Hrvatske