Mjesečna arhiva: lipanj 2012.

Održana izvještajna Skupština Udruge Posebne jedinice policije “Sokolovi 1991″ »

Redovna izvještajna Skupština Udruge Posebne jedinice policije iz Domovinskog rata „Sokolovi – 1991“ održana je 30.lipnja, s početkom u 10,00 sati u Ribičkom domu u Šumećici. Nakon intoniranja himne i odavanja počasti minutom šutnje za sve poginule i umrle pripadnike … Nastavi čitati

Redovna izvještajna godišnja Skupština Udruge

Otočac, 26.07.2012. Temeljem čl.30.st.1 i čl.31.st.1 Statuta Udruge Posebne jedinice policije iz Domovinskog rata „Sokolovi 1991“ Sinac, sazivam : REDOVNU IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU Koja će se održati dana 30.lipnja ( subota ) 2012. godine s početkom u 10,00 sati u Ribičkom … Nastavi čitati