Monthly Archives: Srpanj 2012

Da se ne zaboravi: 21.godina od pogibije policajca Dragana Šepca

U povodu dvadesetiprve godišnjice pogibije policijskih službenika, mladog policajca Dragana Šepca, koji vršeći dužnost, obrane Domovine biva podmuklo iz zasjede „Martićevih“ terorista hicima iz snajperske puške ubijen, izaslanstvo Policijske postaje Otočac predvođeno načelnikom Mladenom Kranjčević , te izaslanstvom Udruge Posebne … Continue reading

Osvrt na stradavanje mladog policajca Dragana Šepca

Nakon 21 godine ponovno se prisjećamo stradavanja branitelja Gacke, ovog puta ponovo se radi o pripadniku policije iz policijske postaje Otočac. Nažalost i ovaj put prisjećajući se nemilih događaja opisujem okolnosti stradavanja mladog policajca Dragana Šepca, koji vršeći svetu dužnost, … Continue reading

U Spomen na Slavka Cetinjanina

U organizaciji Udruge Posebne jedinice policije „Sokolovi 1991“ i Policijske postaje iz Otočca, na 21.obljetnicu pogibije prve žrtve Domovinskog rata u Gackoj dolini Slavka Cetinjanina, kod spomenika u Brlogu, danas su cvijeće položili i svijeće zapalili načelnik PP Otočac Mladen … Continue reading

21.godišnjica od pogibije policajca Dragana Šepac

U organizaciji Udruge Posebne jedinice policije “Sokolovi 1991″ Sinac – Otočac, dana 25.srpnja,u 10 sati na Špilniku – Markovac, na mjestu pogibije policajca Dragana Šepca, na dan sjećanja i 21.godišnjicu smrti biti će položeno cvijeće i zapaljenje svijeće. Prilikom odavanja … Continue reading