Mjesečna arhiva: kolovoz 2012.

21. godina od pogibije hrvatskih redarstvenika

Žuta Lokva – Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, u Žutoj Lokvi, ispred kapelice Sv.Križa te misom zadušnicom obilježena je 21. obljetnica pogibije četvorice hrvatskih redarstvenika koje su na raskržju glavnih cesta od Brinja prema Senju i Otočcu 24.kolovoza 1991. godine … Nastavi čitati

17.godina od “Oluje”

Povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te 17. obljetnice vojno redarstvene operacije „Oluja“ na području Gacke doline tijekom subote i nedjelje brojna izaslanstva gradova i općina, branitelji, predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, obitelji poginulih, posjetili su nekadašnje prve crte … Nastavi čitati