Monthly Archives: Prosinac 2012

Božićna čestitka !

Božićni su dani prije svega vrijeme obiteljskog okupljanja, doba kojemu se posebno veselimo, vrijeme u godini kada se budi dijete u nama; nasmijano, veselo, iskreno i puno topline prema bližnjima, prijateljima i susjedima. Pozitivna energija kruži zrakom i nadahnjuje nas … Continue reading

Posted in Vijesti | Leave a comment

Predstavljanje knjige “Otočac u ratnim bilješkama “

Dana, 20.prosinca 2012. godine s početkom u 18,00 sati, u Otočcu, u hotelu Zvonimir, K.Zvonimira 28, biti će upriličeno predstavljanje knjige OTOČAC u ratnim bilješkama Knjigu će predstviti: Ruža Orešković, prof. dr.sc.Joso Brajković, dipl.oec. Milan Kranjčević, dipl.iur. Očekujemo Vaš dolazak … Continue reading

Generali Gotovina i Markač u Gospiću

Caritas Biskupije Gospić i Udruga Vila za Liku organiziraju humanitarnu nogometnu utakmicu između Veterana Specijalne policije “Tigrovi” & Veterana 9.gardijske brigade “Vukovi” 14.prosinca 2012. godine u gospićkoj športskoj dvorani, u 18,00 sati. Gosti su generali Ante Gotovina i Mladen Markač. … Continue reading