Monthly Archives: Lipanj 2013

Čestitamo Dan državnosti !

Na današnji dan 25. lipnja 1991.godine je Hrvatski sabor donio povijesnu odluku o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske, kojom je Hrvatska postala samostalna i suverena država. “Nažalost za stjecanje potpune državnosti i slobode trebalo je puno žrtava, znoja i krvi, … Continue reading

Obilježen Dan državnosti

Republika Hrvatska 25. lipnja slavi 22. obljetnicu neovisnosti obilježavajući dan kada je Hrvatski sabor donio ustavnu Odluku o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske. Gradonačelnik grada Otočca Stjepan Kostelac, zamjenik gradonačelnika Nenad Janković, predsjednik Gradskog vijeća Slaven Prpić zajedno sa predstavnicima … Continue reading

Izvještajna Skupština udruge PJP “Sokolovi 1991″