Mjesečna arhiva: rujan 2013.

Dan policije i blagdan sv.Mihovila

U prigodi proslave Dana policije i blagdana sv.Mihovila zaštitnika policije Policijska uprava Ličko senjska ove godine organizira bogat sedmodnevni program proslave Dana policije od 23. do 30.rujna 2013.godine. Od ponedjeljka, 23. do petka, 27. rujna dani otvorenih vrata policije Utorak, … Nastavi čitati

Objavljeno u Vijesti | Komentiraj

Misa zadušnica za ” Dva Željka ”

U povodu XI. memorijala “Dva Željka” hrvatske radarstvenike Željka Marković i Željka Orešković sveta misa zadušnica služena je u župnoj crkvi Sv.Ilije u Sincu. Predvoditelj je bio župnik vlč.Stanko Smiljanić koji je u svojim razmišljanjima kazao kako ne smijemo dopustiti … Nastavi čitati

Objavljeno u Vijesti | Komentiraj

XI. memorijalni nogometni turnir “Dva Željka”

Na skroman ali dostojanstven način roditelji, rodbina, igrači i iskreni prijatelji i domoljubi dana 24.kolovoza, u Sincu obilježili su sjećanja na pogibiju dva naša nogometaša Željka Marković i Željka Orešković koji su položili živote na OLTAR DOMOVINE – piše na … Nastavi čitati

Obilježena 22. godišnjica pogibije četvorice policijskih službenika

Danas, 24. kolovoza u 10 sati, u mjestu Žuta Lokva, u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave ličko-senjske i Općine Brinje, svečano je obilježena 22. godišnjica pogibije četvorice policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske, Policijske postaje Otočac, Policijske ispostave Brinje. Bila … Nastavi čitati

Objavljeno u Vijesti | Komentiraj

Tragičan, ali herojski dan!

ŽUTA LOKVA – U izuzetno uzvišenoj atmosferi u subotu su u Žutoj Lokvi, na mjestu njihove pogibije oživljena sjećanja na četvoricu hrvatskih redarstvenika koje su mučki iz zasjede, pod okriljem guste magle, pobili srbočetnički odmetnici 24. kolovoza 1991. godine. Bili … Nastavi čitati