Monthly Archives: Srpanj 2016

Proslava Oluje u Otočcu

Grad Otočac, Turistička zajednica Grada Otočca, Podružnica UHDDR-a Ličko-senjske županije i braniteljske udruge Grada Otočca organiziraju proslavu 21. obljetnice akcije Oluja, odnosno Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Proslava će biti, naravno, 5. kolovoza. U 9 sati … Continue reading

Policajac Dragan Šepac poginuo na današnji dan prije 25.godina

U povodu dvadesetipete godišnjice pogibije policijskih službenika, mladog policajca Dragana Šepca,koji vršeći dužnost, obrane Domovine biva podmuklo iz zasjede „Martićevih“ terorista hicima iz snajperske puške ubijen, izaslanstvo Policijske postaje Otočac predvođeno načelnikom Zvonkom Vrbanom,pomoćnikom načelnika Zvonimirom Kranjčevićem i preživjelim policajcem … Continue reading

Obilježena 25. godišnjica pogibije Slavka Cetinjanina

Povodom obilježavanja 25. godišnjice pogibije hrvatskog policajca Slavka Cetinjanina, prve žrtve u Domovinskom ratu na području Gacke i ove godine s pijetetom se prisjećamo pogibije hrvatskog redarstvenika i tragičnih događaja koji su se 19. srpnja 1991. godine dogodili u Brlogu, … Continue reading