Mjesečna arhiva: kolovoz 2016.

Obilježena 25. obljetnica pogibije 4 hrvatska redarstvenika u mjestu Žuta Lokva

U Žutoj Lokvi, u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave ličko-senjske i Općine Brinje, danas je svečano obilježena 25. godišnjica pogibije četvorice policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske, Policijske postaje Otočac, Policijske ispostave Brinje. Prije 25 godina, 24. kolovoza 1991. godine, … Nastavi čitati

Položeni vijenci povodom 21. obljetnice Oluje

Dana, 5.kolovoza na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u gradskom parku u Otočcu kod Spomenika hrvatskim braniteljima odan je pietet svim poginulim hrvatskim braniteljima u povodu 21. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja. … Nastavi čitati