Monthly Archives: Rujan 2016

Čestitka policajcima za Dan policije

Svim pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim policajcima u povodu obilježavanja Svetog Mihovila (29. rujna), zaštitnika hrvatskih policajaca, upućujemo najiskrenije čestitke za njihov dan. Uz čestitku izražavamo želju da svi policajci i dalje svoj posao odrađuju savjesno i profesionalno, te … Continue reading

Posted in Vijesti | Leave a comment

Misa zadušnica i položeni vijenci za poginule policajce

Dana, 27.rujna u Otočcu, u 9,30 sati kod spomenika braniteljima iz Domovinskog rata položeni su vijenci i zapaljene svijeće u čast svim poginulim policajcima i redarstvenicima u Domovinskom ratu, a povodom Sv.Mihovila zaštitnika policije. Vijence i svijeće položili su ispred … Continue reading

Obilježavanje Dana policije u Policijskoj upravi ličko-senjskoj

Policijska uprava ličko-senjska će u periodu od 19. do 29. rujna obilježiti Dan policije i blagdan Svetog Mihovila, zaštitnika policije, prema slijedećem programu: Ponedjeljak,19. rujna, u Donjem Lapcu na Trgu Ive Andrića, Utorak, 20. rujna, u Senju na Pavlinskom trgu, … Continue reading