Monthly Archives: Srpanj 2017

Mirko Rožman – poginuo u Erdutu na današnji dan

Na današnji dan, 25. srpnja, 1991. godine, izvršen je prvi izravni napad sa teritorija Republike Srbije na Republiku Hrvatsku na malo mjesto Erdut. U tom napadu poginula su šestorica hrvatskih branitelja pripadnika 1. gardijske brigade Tigrovi, a 19 ih je … Continue reading

Posted in Uncategorized, Vijesti | Leave a comment

Policajac Dragan Šepac poginuo na današnji dan prije 26.godina

U povodu dvadesetišeste godišnjice pogibije policijskih službenika, mladog policajca Dragana Šepca,koji vršeći dužnost, obrane Domovine biva podmuklo iz zasjede „Martićevih“ terorista hicima iz snajperske puške ubijen, izaslanstvo Policijske postaje Otočac predvođeno v.d.načelnikom Zvonimirom Kranjčevićem i preživjelim policajcem Tomom ( Antom) … Continue reading

Posted in Vijesti | Leave a comment

Obilježena 26. godišnjica pogibije Slavka Cetinjanina

Povodom obilježavanja 26. godišnjice pogibije hrvatskog policajca Slavka Cetinjanina, prve žrtve u Domovinskom ratu na području Gacke i ove godine s pijetetom se prisjećamo pogibije hrvatskog redarstvenika i tragičnih događaja koji su se 19. srpnja 1991. godine dogodili u Brlogu, … Continue reading

Posted in Uncategorized, Vijesti | Leave a comment