Monthly Archives: Studeni 2017

IN MEMORIAM – Mate Kostelac “Maljutka”

Dana 14.studenog obilježavamo 25.godišnjicu stradavanja Mate Kostelca, zvanog “Maljutka”. Dužnost nam je njegovanja sjećanja na žrtve Domovinskog rata. Tako s ponosom ističemo da je pokojni Mate upravo svoj put započeo u MUP-PU Gospić, Posebna jedinica policije Otočac, osnovnu obuku prošao … Continue reading

Posted in Uncategorized, Vijesti | Leave a comment

Vlak sjećanja za Vukovar ove godine ne ide, organiziran prijevoz autobusima

Vlak sjećanja kojim se svake godine, uz predbilježbu, besplatno putovalo na obilježavanje pada grada Vukovara, ove je godine ukinut. Za neke branitelje vijest dočekana je s nevjericom, a širenjem po društvenim mrežama mogla su se čuti različita tumačenja poput „ovo … Continue reading

Svijeće, cvijeće i misa – sve za Svisvete

Povodom blagdana Svihsvetih, 1.studenog u 8,50 sati su predstavnici Grada Otočca, predvođeni gradonačelnikom Stjepanom Kostelcem i zamjenikom gradonačelnika Nenadom Jankovićem, predstavnicima MUP-a, Policijske postaje Otočac, udruga proizašlih iz Domovinskog rata, vatrogascima, zapali svijeće i položili vijenac kod spomenika hrvatskim braniteljima … Continue reading