Mjesečna arhiva: lipanj 2018.

Na Dan državnosti položeni vijenci i zapaljene svijeće

U znak sjećanja i poštovanja za žrtve čiji su životi utkani u temelje slobodne Hrvatske, te uz obilježavanje Dana državnosti kada je Hrvatski sabor 1991. godine donio Ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske proglašavajući Republiku Hrvatsku samostalnom i … Nastavi čitati

Ekipa “Sokolova” zauzela 3.mjesto

Dana, 24.lipnja na igralištu kod osnovne škole održan je malonogometni turnir povodom Dana državnosti RH u organizaciji HVIDRA-e Otočac i suorganizatora udruga iz Domovinskog rata PJP – SJP “Sokolovi 1991” i “Glavičica”. Turnir se igrao po Futsal pravilimila 5+1, bilo … Nastavi čitati