Monthly Archives: Srpanj 2018

27.godina od pogibije Dragana Šepca

U povodu dvadesetisedme godišnjice pogibije policijskih službenika, mladog policajca Dragana Šepca,koji vršeći dužnost, obrane Domovine biva podmuklo iz zasjede „Martićevih“ terorista hicima iz snajperske puške ubijen, brat Mirko Šepac, izaslanstvo Policijske postaje Otočac predvođeno načelnikom Stjepanom Dujmovićem i suradnicima i … Continue reading

Mirko Rožman – poginuo u Erdutu na današnji dan

Na današnji dan, 25. srpnja, 1991. godine, izvršen je prvi izravni napad sa teritorija Republike Srbije na Republiku Hrvatsku na malo mjesto Erdut. U tom napadu poginula su šestorica hrvatskih branitelja pripadnika 1. gardijske brigade Tigrovi, a 19 ih je … Continue reading

U spomen na Slavka Cetinjanina – nakon 27.godina pogibije

U organizaciji Udruge Posebne jedinice policije „Sokolovi 1991“, te Policijske uprave Ličko-senjske i Policijske postaje iz Otočca, na 27.obljetnicu pogibije prve žrtve Domovinskog rata u Gackoj dolini Slavka Cetinjanina, kod spomenika u Brlogu, dana 19.srpnja su cvijeće položili i svijeće … Continue reading