Mjesečna arhiva: srpanj 2018.

27.godina od pogibije Dragana Šepca

U povodu dvadesetisedme godišnjice pogibije policijskih službenika, mladog policajca Dragana Šepca,koji vršeći dužnost, obrane Domovine biva podmuklo iz zasjede „Martićevih“ terorista hicima iz snajperske puške ubijen, brat Mirko Šepac, izaslanstvo Policijske postaje Otočac predvođeno načelnikom Stjepanom Dujmovićem i suradnicima i … Nastavi čitati

Mirko Rožman – poginuo u Erdutu na današnji dan

Na današnji dan, 25. srpnja, 1991. godine, izvršen je prvi izravni napad sa teritorija Republike Srbije na Republiku Hrvatsku na malo mjesto Erdut. U tom napadu poginula su šestorica hrvatskih branitelja pripadnika 1. gardijske brigade Tigrovi, a 19 ih je … Nastavi čitati