Monthly Archives: Kolovoz 2019

Obilježena 28. godišnjica pogibije četvorice hrvatskih redarstvenika u Žutoj Lokvi

Kod spomen obilježja – kapelice poginulim hrvatskim redarstvenicima u Žutoj Lokvi danas je svečano obilježena 28. godišnjica pogibije četvorice policijskih službenika Policijske ispostave Brinje. Uz preživjelog kolegu Darka Murata, najužu obitelj poginulih policajca DRAGUTINA TOLJANA, ZDRAVKA VUKOVIĆA, VINKA KRZNARIĆA i … Continue reading

Obilježanavanje 28.godišnjice pogibije 4 policajca na Žutoj Lokvi

Policijska uprava ličko-senjska je tijekom Domovinskog rata izgubila 36 policijskih službenika koji su stradali obnašajući dužnost službene osobe braneći suverenitet domovine. Tako je među prvima žrtvama, 19.srpnja 1991. godine u mjestu Brlog na kontrolnoj točci iz zasjedde mučki ubijen pričuvni … Continue reading

Čestitamo Dan hrvatskih branitelja i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Dragi hrvatski branitelji! I ove godine, 5.kolovoza s ponosom slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, dan kada je prije 24 godine u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja Hrvatska vojska oslobodila okupirani Knin i tako postavila temelj za izgradnju … Continue reading