Mjesečna arhiva: kolovoz 2019.

Obilježena 28. godišnjica pogibije četvorice hrvatskih redarstvenika u Žutoj Lokvi

Kod spomen obilježja – kapelice poginulim hrvatskim redarstvenicima u Žutoj Lokvi danas je svečano obilježena 28. godišnjica pogibije četvorice policijskih službenika Policijske ispostave Brinje. Uz preživjelog kolegu Darka Murata, najužu obitelj poginulih policajca DRAGUTINA TOLJANA, ZDRAVKA VUKOVIĆA, VINKA KRZNARIĆA i … Nastavi čitati

Obilježanavanje 28.godišnjice pogibije 4 policajca na Žutoj Lokvi

Policijska uprava ličko-senjska je tijekom Domovinskog rata izgubila 36 policijskih službenika koji su stradali obnašajući dužnost službene osobe braneći suverenitet domovine. Tako je među prvima žrtvama, 19.srpnja 1991. godine u mjestu Brlog na kontrolnoj točci iz zasjedde mučki ubijen pričuvni … Nastavi čitati