Županija ličko-senjska odobrila dio sredstva za sufinanciranje Monografije udruge


Temeljem objavljenog javnog natječaja za sufinanciranje Udruga proisteklih iz Domovinskog za 2016.godinu naša udruga se javila za sufinanciranje i tiskanje Monografije udruge iz Proračunskih sredstava Županije za zadovoljavanje javnih potreba udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Tako je Županija ( župan Milan Kolić ) od traženih 5.000,00 kuna odobrio iznos od 3.000,00 kuna i to će se doznačiti u prvom polugodištu iznos od 1.500,00 kuna,a u drugom polugodištu iznos od 1.500,00 kuna.

Kako je financijsko stanje složeno i u RH i u našoj Županiji ovim putem zahvaljujemo Županiji ličko-senjskoj i županu Milanu Koliću na odobrenim sredstvima i pomoći Udruzi.

Naša udruga je do sada skupila polovicu sredstava za izdavanje i tiskanje Monografije, još nam je potreban značajan iznos a koji se nadamo skupiti dok i pripremimo fotografije i pisani sadržaj za navedenu knjigu.

Ovim putem molimo i sve članove Udruge da surađuju u pisanju i prikupljanju ratnih fotografija.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>