Položeni vijenci i zapaljene svijeće povodom Dana neovisnosti

Povodom Dana neovisnosti, u 10 sati, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod Spomenika braniteljima u Otočcu.

Vijenace su položili predstavnici Grada Otočca na čelu s gradonačelnikom Stjepanom Kostelac, predstavnici Udruga branitelja iz Domovinskog rata, predstavnici MUP-a PP Otočac, predstavnici političkih stranaka, kao i članovi DVD-a Otočac i ostali građani.

Riječi molitve predvodio je vlč.Ivica Miškulin župnik iz Lešća i Prozora.

“Ponosni smo što su naše generacije dosanjale san mnogih hrvatskih domoljuba, ali i duboko zahvalni svima, koji su za obranu i slobodu hrvatske države, položili živote na oltar domovine. Sveta je to žrtva, koju nikada nećemo zaboraviti, a istinu o Domovinskom ratu i braniteljima prenositi na mlade i uvijek čuvati. Domovina je samo jedna i najveća svetinja. Čuvajmo ju i volimo zajedništvom.” – kazao je tajnik udruge Ivan Bižanović.

Čestitamo Vam Dan neovisnosti Republike Hrvatske !

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.