Branitelji i članovi udruge prijavljujte se za sistematske preglede

U cilju još boljeg i braniteljima dostupnijeg postupka provedbe preventivnih sistematskih pregleda te uključivanja branitelja koji se trenutno ne nalaze na popisu a žele i trebaju preglede u našoj Udruzi je primjerak upitnika koji zainteresirane branitelje koji isti mogu popuniti, a koje upitnike potom moramo dostaviti u Područnu jedinicu Ministarstva branitelja u Gospić osobno ili elektronskom poštom. Upitnik sadrži podatke nužne za prijavu zainteresiranih na sistematske preglede.

Zainteresirani članovi mogu i dalje osobno se javiti neposredno u Područnu jedinicu Gospić, Kaniška 10. Napominjem da trenutno postoji problem s telefonskim prijavljivanjem jer je telefonska linija prezauzeta 053. 575 -377 Slavka Gerovac ili slavka.gerovac@branitelji.hr ( Rok: 30.04.2017.godine)

U našoj Udruzi upitnik se može popuniti svaki dan u vremenu od 9 – 12 sati, a tajnik će i proslijediti u područnu službu Ministarstva branitelja u Gospić podatke iz upitnika.

Preventivni sistematski pregled obuhvaćaju laboratorijske pretrage KKS, SE, AST, ALT, UREA, KREATININ, LIPIDOGRAM, URIN-kvalitativna analiza EKG, RTG pluća, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk prostate za muškarce, ultrazvuk dojke i ginekološki pregled za žene, specijalistički pregled interniste, psihološko testiranje te psihijatrijska obrada (prvi pregled) prema indikacijama.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.