Vlak sjećanja i ove godine vozi za Vukovar

Ministarstvo hrvatskih branitelja planira dana 18. studenoga 2018. (nedjelja) organizirati Vlak sjećanja od Splita od Vukovara i natrag povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 18.11.1991. Planirani dolazak u Vukovar je u jutarnjim satima kako bi se mogli priključiti Koloni sjećanja, a povratak u poslijepodnevnim satima.

Budući da se nalazimo na navedeno prometnom pravcu pozvani su hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji, evenutalno i druge zainteresirane osobe za odlazak u Vukovar vlakom.

Prijaviti se možete braniteljskim udrugama na području gradova u našoj Županiji najkasnije do utorka 05. studenoga do 15,00 sati kako bi Ministarstvo hrvatskih branitelja s HŽ-om ovisno o iskazanom interesu mogli definirati broj vagona i mjesta/gradova u kojima će vlak stajati – doznajemo od tajnika udruge SJP – Posebne jedinice policije “Sokolovi 1991″ Ivana Bižanovića.