Vlak sjećanja i ove godine vozi za Vukovar

Ministarstvo hrvatskih branitelja planira dana 18. studenoga 2018. (nedjelja) organizirati Vlak sjećanja od Splita od Vukovara i natrag povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 18.11.1991. Planirani dolazak u Vukovar je u jutarnjim satima kako bi se mogli priključiti Koloni sjećanja, a povratak u poslijepodnevnim satima.

Budući da se nalazimo na navedeno prometnom pravcu pozvani su hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji, evenutalno i druge zainteresirane osobe za odlazak u Vukovar vlakom.

Prijaviti se možete braniteljskim udrugama na području gradova u našoj Županiji najkasnije do utorka 05. studenoga do 15,00 sati kako bi Ministarstvo hrvatskih branitelja s HŽ-om ovisno o iskazanom interesu mogli definirati broj vagona i mjesta/gradova u kojima će vlak stajati – doznajemo od tajnika udruge SJP – Posebne jedinice policije “Sokolovi 1991″ Ivana Bižanovića.

This entry was posted in Uncategorized, Vijesti. Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>