Kada kreću autobusi za Vukovar?


Priprave za odlazak na Dan sjećanja u Vukovar su u punom jeku. Kako smo već obavijestili da u Vlaku sjećanja više nema mjesta i da će iz Ličko-senjske voziti autobusi, sada je već poznato vrijeme polaska autobusa. Autobus iz Gospića krenuti će u subotu u ponoć s autobusnog kolodvora u Gospiću, a 00,30 u nedjelju ( 18.11.) s autobusnog kolodvora u Otočcu.

Pravo na ukrcaj imaju oni koji su se prijavili zaključno s petkom. Broj mjesta je ograničen. Svi koji su se upisali preko Posebne jedinice policije SOKOLOVI njih ukupno 52 putnika svi su na spisku za Vukovar. Ne trebate provjeravati i slati sms-ove, svi ste na popisu. Sa sobom ponijeti toplu odjeću, udobne cipele ili tenisice, kišnu kabanicu ili mali preklopni kišobran, dva sendviča i dvije bočice vode ili soka.

U koloni sjećanja kroz Grad Vukovar pješačimo 6 kilometara i pripremite se na to. Nakon svečanog mimohoda – KOLONE SJEĆANJA i završetka programa na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata čekaju nas autobusi za natrag. U planu je i obilazak Spomen dom Ovčare i Memorijalno groblje, KRIŽ – podignut na obali Dunava.
Sa sobom možete ponijeti zastave RH, zastave Udruga iz Domovinskog rata, transparente Grada iz kojeg dolazimo. Možete ići u civilnoj odjeći ili vojnoj, policijskoj, maskirnoj s oznakama postrojba u kojima ste bili u Domovinskom ratu.

Zbog velikog broja sudionika iz cijele Hrvatske, potrebno je biti u grupama da se ljudi ne izgube ( komunicirajte između sebe mobitelima ). U autobusu molim za kulturno i pristojno ponašanje.

Iz Otočca polazi veliki autobus sa 70 putnika, a nama će se pridružiti i pripadnici 9.gbr Vukovi.

This entry was posted in Uncategorized, Vijesti. Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>