Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za financiranje/sufinanciranje obilježavanja obljetnica ratnih događanja i stradavanja te prigodnih nadnevaka vezanih za Domovinski rat u 2019. godini

Poziv je objavljen s ciljem očuvanja i promicanja vrijednosti Domovinskog rata kroz aktivnosti udruga na obilježavanju obljetnica vezanih za Domovinski rat.

Svaka udruga na Poziv može podnijeti najviše tri prijedloga (aktivnosti) za financiranje/sufinanciranje. Ukoliko udruga podnosi više od jednog prijedloga (aktivnosti), svaki prijedlog mora dostaviti zasebno, odnosno na zasebnim obrascima za prijavu. Na poziv se mogu prijaviti aktivnosti koje će se provoditi zaključno sa 17. travnjem 2020. godine. Tekst Poziva te obrazac za prijavu prijedloga i ostalu pripadajuću dokumentaciju možete naći na Internet stranici Ministarstva .

Rok za prijavu je od 19. ožujka do 17. travnja 2019. godine.

T A J N I K
Ivan Bižanović

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.