Grad Otočac postrožio financiranje udruga iz Domovinskog rata

Ove godine smo svjedoci da je Grad Otočac doveo u red financiranje udruga iz Domovinskog rata, a to su i pokazatelji da su ove godine samo dvije udruge potpisale ugovor o financijskoj potpori programu socijalne skrbi iz sredstava Gradskog proračuna za 2019. godine i to naša udruga Posebne jedinice policije “Sokolovi 1991″ i udruga HVIDR-a Otočac.
Bilo je tu puno više prijavljenih udruga na natječaj ali nisu ispunile uvjete natječaja i to ono osnovno, nisu registrirane pri Registru udruga RH, dakle nisu pravno registrirane iako postoje u Gradu i tako djeluju i predstavljaju se bez pravnog statusa ( nelegalno ).

Ovom prilikom zahvaljujemo se gradonačelniku grada Otočca dr.Stjepanu Kostelcu i Komisiji koja je radila na natječaju za iznosu koji nam je dodjeljen a koji smo i potraživali za redovito godišnje financiranje.

Tajnik

Ivan Bižanović

This entry was posted in Uncategorized, Vijesti. Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>