Ekipa Sokolova osvojila 2.mjesto na turniru povodom Dana državosti

Dana 24.lipnja na igralištu kod Osnovne škole održan je malonogometni turnir u povodu Dana državnosti a u organizaciji Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata na području Grada Otočca. Bilo je prijavljeno 8 ekipa, i to 6 iz Otočca, jedna iz Perušića i jedna iz Brinja. Turnir se odigravao od 17,00 sati do kasno u noć s tim da su bili upaljeni reflektori. Prvo mjesto pripalo ekipi “Zima 13″, drugo PJP – SJP Sokolovi, a treće Agrokor.

Fair play ekipa je Mesna Avantura, najbolji igrač proglašen je Luka Banić iz ekipe Zima 13, najbolji golman Josip Ratković iz ekipe Posebne jedinice policije Sokolovi.

Ovim je naša udruga jedina (braniteljska udruga) prijavila ekipu na mali nogomet i osvojila zavidno drugo mjesto, a uz to imali smo i najboljeg golmana turnira Josipa Ratkovića. U ekipi su sve igrali sinovi branitelja od kojih su neki i aktivni policajci.

Čestitke dečkima !