Vlak sjećanja i ove godine ide za Vukovar – prijavite se

Ministarstvo hrvatskih branitelja planira dana 18. studenoga 2019. (ponedjeljak) organizirati Vlak sjećanja od Splita od Vukovara i natrag povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 18. studenog 1991. Planirani dolazak u Vukovar je u jutarnjim satima kako bi se mogli priključiti Koloni sjećanja, a povratak u poslijepodnevnim satima.

Udruge iz Domovinskog rata dobile su poziv da dostave podatke o broju zainteresiranih osoba (sveukupno i po mjestima) najkasnije do srijede 30. listopada do 15,00 sati kako MHB s HŽ-om ovisno o iskazanom interesu mogli definirati broj vagona i mjesta/gradova u kojima će vlak stajati. Prema tome sukladno interesu biti će definirana mjesta stajanja.

Svi zainteresirani branitelji i članovi njihovih obitelji s područja Grada Otočca mogu se javiti udruzi Posebne jedinice policije “Sokolovi 1991″ na email udruga.policije@gmail.com ili direktno tajniku Ivanu Bižanović na mobitel 098.9599 399 kako bih mogli javiti broj prijavljenih.

Foto: Arhiv