Izvještajna Skupština udruge PJP “Sokolovi 1991″

U prostorijama Ribičkog doma, danas 15.lipnja s početkom u 10 sati započela je godišnja redovna izvještajna Skupština Udruge Posebne jedinice policije “Sokolovi 1991″ Sinac .

Nakon intoniranja himne i odavanja počasti svim poginulim i umrlim pripadnicima postrojbe, detaljno izvješće o radu Udruge podnio je predsjednik Milenko Kovačić. O prihodima i rashodima te blagajničko izvješće podnio je tajnik Ivan Bižanović, a izvješće Nadzornog odbora podnio je Marin Kostelac. O radu Udruge osvrnuo se i dopredsjednik Tomislav Majetić.

Predsjednik Kovačić izvjestio je članove o aktivnostima u protekloj godini, posebno se zahvalio bivšem gradonačelniku i njegovom zamjeniku Barkoviću i Ostoviću na pomoći oko sufinanciranja Udruge od strane Grada Otočca, te kazao kako će Udruga i dalje biti prvenstveno na usluzi članovima i građanima na što smo ponosni kao prvi učesnici u Domovinskom ratu i obrani Otočca. Povijest se nesmije iskrivljivati i zaboravljati. Mnogi su zaboravili da smo upravo mi članovi ove Udruge prvi stali u obranu Gacke , Otočca, Lovinca, Plitvica, Vukovara i drugih mjesta. Nadamo se i vjerujemo u uspješnu suradnju i s novim gradonačelnikom dr.Stjepanom Kostelac i njegovim suradnicima.

Druženje je nastavljeno prigodnim domjenkom a čiji su članovi stigli iz Paga, Karlovac i drugih mjesta u Otočac.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.