Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Drage Otočanke i Otočani – Gačani,
dragi branitelji,

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja vrijeme je našeg sjećanja na dane borbe za slobodu, neovisnost i demokraciju. To su dani u kojima je stvorena naša država i kad se na kninskoj tvrđavi pobjednički zavijorila hrvatska zastava.

Zbog toga smo danas toliko ponosni na te trenutke i zahvalni na žrtvi naših branitelja, bez kojih sve to ne bi bilo moguće. Neka im je vječna hvala, a na nama je da svakodnevno radimo na tome da našu zemlju izgradimo kao modernu europsku i demokratsku državu u kojoj će svaki hrvatski građanin moći dostojanstveno živjeti.

Dragi svi, uz poziv da s ponosom istaknemo hrvatske zastave na naša pročelja, čestitamo vam 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Predsjedništvo Udruge:
Milenko Kovačić – predsjednik

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.