Mjesečna arhiva: srpanj 2024.

Sjećanje na Dragana Šepca i Mirka Rožmana

33.godine je prošlo kako je mučki ubijen policajac Dragan Šepac. Dali je Dragan trebao poginuti? Sačuvati sjećanje na žrtve Otočca, njegovo stradanje i stradanje cijeloga našeg naroda smisao je današnjega dana i prisjećanja na našeg kolegu Šepca . Svi ćemo … Nastavi čitati

Objavljeno u Uncategorized | Komentiraj

Sjećanje na pogibiju kolege Slavka Cetinjanina ( 19.7.1991. – 19.7.2024.)

Povodom obilježavanja 33. godišnjice pogibije hrvatskog policajca Slavka Cetinjanina, prve žrtve u Domovinskom ratu na području Gacke i ove godine s pijetetom se prisjećamo pogibije hrvatskog redarstvenika i tragičnih događaja koji su se 19. srpnja 1991. godine dogodili u Brlogu, … Nastavi čitati

Objavljeno u Uncategorized | Komentiraj

Preventivni sistematski pregledi hrvatskih branitelja

Ministarstvo hrvatskih branitelja nastavlja provoditi preventivne sistematske preglede hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata tijekom srpnja i kolovoza. Planirani termini pregleda u Općoj bolnici Gospić su 27. srpnja i 31. kolovoza. Zainteresirani se mogu prijaviti Područnom odjelu Ministarstva hrvatskih branitelja u … Nastavi čitati